EASY MUSIC SERVICE

logo

Easy Music Service werkt nauw samen met o.a. Score Promotions (plug/promotie), Ingrid’s Only (producties), HollandseHitsForum.nl (promotie) en Nationale Artiesten Parade (platenlabel).

07

Partners

 

­Nationale Artiesten Parade

is het label dat onze artiesten vertegenwoordigt in radio- en televisieland. In het verlengde hiervan regelt Nationale Artiesten Parade verder alle zaken die te maken hebben met het neerzetten van een hoogwaardig kwaliteitsproduct.

 

Ingrid’s Only

Opgericht in 2006 met een passie in beeld, geluid en muziek. Gespecialiseerd in Vocal- Coaching en Recording. Easy Music Service werkt nauw samen met Ingrid’s Only in de vervaardiging en promotie van tracks. Van de tekst voor een liedje, de muziek, de opname, de mix en mastering, vervaardiging van geluidsdragers tot de totale plug en promotie. Het totaalpakket omvat praktisch alle op deze website beschreven onderdelen van het artiestenvak. Van de liedjes voor je optredens, boekingen voor optredens, begeleiding met geluid voor bij je optredens, je artiestennaam, begeleiding richting media, ontwikkelen van een promotiecampagne, een photoshoot voor persfoto’s en artwork. Laagdrempelig en betaalbaar, de ideale start van je carrière!

 

HollandseHitsForum.nl

Sinds 2007 gespecialiseerd in het beoordelen- en het onder de aandacht brengen, van het Nederlandstalige product. De website wordt gezien als toonaangevend binnen de Nederlandse muziek in de genres volks, levenslied en lichte Nederpop. Ingrid’s Only, HollandseHitsForum.nl en Easy Music Service werken nauw samen op het gebied van o.a. talentontwikkeling.

ems banner partner (3)
ems banner partner (1)
ems banner partner (2)
ems banner partner (4)