EASY MUSIC SERVICE

logo

Als artiest is een actuele biografie op uw website van groot belang. Het is uw visitekaartje richting o.a. een boeking. Easy Music Service voor al uw teksten...

07

Publicaties

Een vooraankondiging  en- of een persbericht bij de release van uw single of album, of voor een komend evenement, is eigenlijk een absolute must om aandacht voor uw product te kunnen krijgen bij de schrijvende (internet) media. Daarnaast krijgen radio- en tv-zenders via een persbericht de juiste inhoudelijke informatie aangeleverd over uw product.

 

Easy Music Service ontwerpt en stelt persberichten op unieke en geheel eigen wijze samen, zodat de media er meteen mee aan de slag kunnen. En uiteraard worden de door ons ontworpen promotioneel ingerichte persberichten, geheel naar wens van u als platenlabel, organisatie of individuele artiest, aangekleed in uw reeds bestaande huisstijl. Ook voor komende evenementen t.w. concerten of cd-presentaties kunnen naast posters ook persberichten worden geschreven.

 

Naast samenstellen en ontwerpen van persberichten kan Easy Music Service eveneens zorgdragen voor de (digitale) aflevering bij de media door heel ons land. Een informatief, onderhoudend en helder geschreven persbericht, zal de aandacht voor uw product een enorme boost kunnen geven.

 

Voor biografieën (als ook het onderhoud ervan), of welke andere benodigde tekst ook, kunt u altijd een beroep doen op Easy Music Service. De kracht van een inhoudelijk en informatief geschreven biografie of tekst, zult u versteld doen staan! Easy Music Service neemt deze taak graag op zich om samen met u tot een fraai, ijzersterk en betaalbaar eindproduct te komen. Hieronder treft u slechts enkele voorbeelden aan waarvoor Easy Music Service zowel de vervaardiging, de aanlevering bij pluggers, als de verzending ervan voor haar rekening heeft genomen.

ems-publicaties